Генералниот Секретар на владата Мухамед Зекири со објава на ФБ: Game Change (Играта се менува)

Генералниот секретар во Владата, Мухамед Зекири на својот Фејсбук профил,напиша  Game change (Играта се менува) откако пратеникот на БЕСА Кастриот Реџепи објави дека нема да присуствува...