Владата смирува: Северна Македонија не се снабдува со гас од гасоводот од Украина

Портпаролот на Владата, Душко Арсовски, пред малку на новинарско прашање за исклучувањето на гасот за Европа од страна на украинските власти рече дека нема причина за...