ССНМ: Гечев им се закани на Лупевска и на Телма дека ќе ги замолчи

ССНМ јавно бара од Стопанската комора на Македонија да организира обуки на своите членки каде тие ќе бидат дополнително едуцирани за слободата на изразување, општествената одговорност и јавниот интерес