Изборниот „барабан“ на НАТО почна да „врти“ имиња за местото на Столтенберг

Со  насловот„Следна мисија на НАТО:Да се најде нов шеф“ Бриселскиот портал „Политико“ објави текст за можниот наследник на генералниот секретар, Јенс Столтенберг, чиј мандат завршува наредната...