Претседателот во Њујорк: Пендаровски ќе се обрати на 76. сесија на Генералното собрание на ОН

Претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски денеска ќе се обрати на Генералната дебата на 76. Сесија на Генералното собрание на Обединетите нации во Њујорк, што...