Георгиев за принципот на реципроцитет: Што и да одлучи Комисијата тоа важи и за Северна Македонија и за Бугарија

Северна Македонија нема да преземе еднострани обврски, и се што ќе направи македонско-бугарската комисија за исторски прашања е на база на реципроцитет, вели професорот Драги Георгиев....