Бочварски со апел до германските компании: Дојдете во нашата земја, имаме одлични услови за инвестирање

Инфраструктурните проекти од делот на патната и железничката инфраструктура, гасификацијата, како и економските потенцијали на земјата и отвореноста за влез на инвеститори од Германија, се дел...