ДИК ги потсетува градоначалниците на обврската за дезинфекција на сите гласачки места во објектите за гласање

Државната изборна комисија врз основа на одредбите од Изборниот законик, ги задолжува сите градоначалници да организираат дезинфекција на сите гласачки места во објектите за гласање. За...