Учениците без маски на училиште

Главниот координативен кризен штаб за справување со ковид -19 на денешната седница одлучил да ја прифати препораката на Комисијата за заразни болести и на Владата да...

Филипче ги предложи мерките пред Кризниот Штаб, а вечерва ќе ги чуе предлозите од Синдикатот

Говорејќи за состојбата во државата, министерот образложи дека болниците се полнат со невакцинирани пациенти, односно процентот на невакцинирани, а хоспитализирани се движи од 75% до 80%....