ДКСК со глоби од 300 до 400 евра за неподнесување Анкетни листови, повеќето за екс-директори, но и за екс-пратеник во Собранието

Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) на денешната седница запре неколку предмети за недоставување или задоцнето поднесување Анкетен лист од страна функционери и именувани лица,...