ДС на Трајанов излезе со безрезервна поддршка на Шилегов за градоначалник на Скопје во вториот изборен круг

Демократскиот сојуз оценува дека изборната кампања пред вториот круг е многу заострена, со голема жестина во настапите, нереални ветувања, меѓусебни обвинувања и дискредитации помеѓу кандидатите и...