(ВИДЕО) Ковачевски во Прилеп: Вложуваме во најмладите – ООУ „Кире Гаврилоски – Јане“ е целосно реконструирано, а по 60 години доби и спортска сала

Претседателот на Владата Ковачевски за време на посетата го означи почетокот на првиот подготвителен натпревар за регионалниот турнир во одбојка кој се одржува во новата современа...