(Директно) Претседателот Стево Пендаровски денеска го одржува традиционалното годишно обраќање во Собранието на РСМ

Претседателот Стево Пендаровски денеска ќе се обрати пред пратениците во Собранието. Шефот на државата, како што е најавено на веб-страницата на законодавниот дом, ќе се обрати...