Пендаровски: Големиот празник да ни даде дополнителна енергија да се соочиме со сите неволји и искушенија

Празникот на Христовото Раѓање, Божик, нѐ потсетува дека мирот и радоста, љубовта и заедништвото, разбирањето и дарувањето се наши најголеми вредности. Да продолжиме безрезервно да даруваме...