Интервју со Ѓорѓе Јовановиќ: Како стигнавме до оваа состојба – да немаме ниту една емисија за култура?

Серијал интервјуа на НОВА со културните работници во време на корона-кризата: Ѓорѓе Јовановиќ, академски сликар – „Повеќето уметници многу често  живееле и живеат на работ на...