Интервју со Горјан Јовановски од ЗХГ: Мора да нападнеме од сите страни за решавање на проблемот со загадување во Скопје

Воздухот во Скопје во зима е секогаш загаден од истите причини: неконтролирано загадување од индустријата, домаќинства што се греат на несоодветен огрев и голем број на...