Гоце Михајловски емотивно по ковид-19: Битката ја добив, војната ја изгубив(ме)

Главниот и одговорен уредник во ТВ Канал 5 кој беше позитивен на ковид-19 и хоспитализиран во ГОБ „8 септември“ во долг, искрен и емотивен пост на Фејсбук го опиша премрежјето што го мина пред и за време на болничкото лекување и го сподели во јавноста со цел, како што вели, „ако може малку да помогне во подигнување на свеста“