ГП „Богородица“, казината и бензинските пумпи засега не се загрозени од пожарот

Пожарот што попладнево избувна на потегот меѓу месноста Милци и Граничниот премин Богородица, не ја загрозува сообраќајната фреквенција на граничниот премин која се одвива нормално и...