Напредуваат градежните активности на првата фотоволтаична електрана во сопственост на „ЕСМ“

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, во придружба на раководството на „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ), ја посети локацијата на Термоелектраната во Осломеј...