ЗНМ го осуди настапот на независниот кандидат за градоначалник на Кичево, Фатмир Лимани кон новинарката Салије Садику од ТВ21

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) го осудува јавниот понижувачкиот однос на независниот кандидат за градоначалник за општина Кичево Фатмир Лимани кон новинарката Салије Садику од...