Кондовски:Мојата програма извира од потребите на граѓаните на Битола-рече кандидатот за градоначалник од СДСМ и коалицијата

Почитувани битолчани и битолчанки, драги мои сограѓани, Денес, на почеток од изборната кампања, сум исправен пред вас, со сиот свој кредибилитет, желба и порив, заедно со...