Скопјани преку електронска пошта пријавиле 1.392 градски проблеми, локалната власт решила 1.200

На електронската адреса за комуникација со граѓаните [email protected] досега се пристигнати 1.392 барања, од кои решени се дури 1.200, информираат градските служби. Најголемиот број граѓани на...