Граѓанска кампања за референдумот: „Зачекори напред! Изборот е твој“

Десетина граѓански организации денеска започнаа кампања „Зачекори напред! Изборот е твој“, со која на граѓаните во наредните три недели преку серија јавни и медиумски активности ќе се...