Сопственици на ноќни клубови со најава за граѓанска непослушност: Ако власта остане глува на нашите барања, отвораме самоиницијативно

Сопствениците на ноќни клубови во земјава вечерва од состанокот во Штип најавија граѓанска непослушност и дека доколку Владата остане глува на нивните барања за отпочнување со...