Министерство за правда: „Негативното мислење“ е избришано од Законот, целосно ги поддржуваме новинарските слободи и права

Министерството за правда во врска со измените на Законот за граѓанска одговорност за навреда и клевета и реакциите поврзани со формулацијата „негативно мислење“, објаснува дека интенцијата...