Пендаровски: Прочистување кај судиите, но прочистување и кај политичарите

За секого за кого нема логично образложение како со државна плата станал милионер, треба веднаш да следи не оставка, туку кривична постапка, нагласи македонскиот претседател со обраќањето од собраниската говорница