Азески со изрази на сочувство за смртта на грчкиот колега Микалос

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија упати телеграма со сочувство до Унијата на Стопанските комори на Грција по повод ненадејната смрт на претседателот на Унијата...