Грковска – Јеоп Сон: Координирано да работиме за надминување на поделбите по сите основи

Заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска, денеска оствари средба со регионалната директорка на Канцеларијата за...

Грковска: Дефинирани се наредните чекори за воспоставување на електронски идентитет за секој граѓанин

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска одржа работен состанок со естонскиот експерт Раул Каидро и претставници од Министерството...

Грковска: Не ни требаат реформи на хартија, ни треба ефикасна борба против корупцијата

На Меѓународниот ден на борбата против корупцијата – 9 декември, заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење Славица Грковска, на состанокот, што...