Емилија Целакоска

Да се бива или не

Пишува: ЕМИЛИЈА ЦЕЛАКОСКА „Не нѐ бива, не бива држава од нас“ завршува познаникот и се прашувам дали тоа само така го вели како „убаво времево“, или навистина...