Хаџи Јанев: Одлуката на Финска за НАТО членство е легитимна, но голема е и опасноста од нуклеарна војна

Опасноста од нуклеарна војна меѓу Западот и Русија е голема, изјави универзитетскиот професор Методи Хаџи Јанев за НоваТВ. Таквиот негов став доаѓа по одлуката на финските...