Централен регистар е хакиран: Профилот на Фејсбук не е под наша целосна контрола

Централниот регистар на Република Северна Македонија денеска соопшти дека нивната фан страна на социјалната мрежа Фејсбук е хакирана и замолува содржините кои ќе бидат објавувани од...