Падна уште еден потпорен ѕид на Водно

Граѓаните, жители на улица „Пандо Кљашев“ во општина Кисела Вода не успеаја да го спречат налетот на тешката механизација на градежната фирма „Хантерс“ која гради четирикатна зграда на еден од малкуте останати простори во населбата во Пржино