Пендаровски по повод Ханука: С. Македонија е особено горда на својата еврејска заедница

По повод одбележувањето на еврејскиот празник Ханука, во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски се одржа виртуелен настан на кој учествуваа претставници на државата Израел и потомци...