Прекоманди во ДУИ: Реџепи на местото на Груби, Груби на местото на Лика

Именувањата се случија на вечерашната седница на Советот на партијата и на Централното Собрание на политичкиот субјект со седиште во Мала Речица и коалициски партнер на Владата на Република Македонија