Ана Василевска

Земи цевку и работи! – Од корен треба да се чисти злото, Латас е само капка во морето

Ана ВАСИЛЕВСКА Легендарната реплика од „Среќна нова 49-та“ , „Земи цевку и работи!“ е идеална аналогија на примитивната изјава на Латас во интервјуто кај некој јутјубер...