ЕСМ демантира: Немаше експлозија во ХЕЦ „Вруток“, хидроелектраната продолжува да работи најнормално

АД ЕСМ ги демантира написите во дел од медиумите за наводна експлозија во ХЕЦ „Вруток“. Станува збор, како што појаснија од ЕСМ, за краток, петнаесетминутен прекин,...