Спектакуларен спој на историјата и иднината- Холограм на кралицата Елизабета прошета низ Лондон во нејзината златна кочија (ФОТО)

Во рамки на финалето на прославата на Платинестиот јубилеј на Кралицата Елизабета која одбележува 70 години од нејзиното седнување на кралскиот престол, денеска низ улиците на...