Бугарски аналитичари: Историските прашања не можат да се избегнат, но не се повеќе централна тема во политичкиот дијалог

Луѓето кај вас треба да разберат дека Бугарија ниту некогаш имала желба, ниту сега има, ниту ќе има желба да го менува идентитетот на луѓето во...