Ако навистина сме луѓе, туѓото страдање нè обврзува повеќе од сопственото

НЕНАД ЈОВАНОВИЌ Понекогаш луѓето мислат дека нивните проблеми се најголеми. Реков „понекогаш“, не, мислев на „секогаш“. Луѓето мислат дека нивните проблеми се најголеми, бараат излез, бараат...