Дефиле на Вевчански карневал: Талибанци во акција, маски со пратеникот Реџепи, првите луѓе на ЦУК и РКЕ, Ангелов и Бислимовски…

Талибанци во акција, инвестиции во струјата, зелена енергија, вакцинални пунктови, пратеникот Кастриот Реџепи, директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, претседателот на Регулаторната комисија...