Шилегов: Проектите што зад себе ги оставивме не може никој да ги избрише, благодарност до граѓаните, честитки до победничката

Почитувани граѓани, драги скопјани и скопјанки, Дозволете ми најпрво да ви честитам на денешниот избор, да и честитам на г-ѓа Арсовска за изборот. Благодарност до сите граѓани, благодарност до...