Жално е пациент да живее во Скопје, а да не е вакциниран, омикрон не е лесна варијанта, предупреди д-р Демири

А сведок сум дека има многу пациенти без коморбидитети, но невакцинирани,  а починале! Единствената мерка која би не заштитила полесно да поминеме е вакцинација. Тоа е...