„Беса транс“ имала 4 кривични пријави за непочитување на ковид-19 протоколите

„Беса Транс“, чиј автобус изгоре на автопатот „Струма“ во Бугарија, досега имала четири кривични пријави за непочитување на протоколите за ковид-19, велат од Државниот инспекторат за...