Жителите на Индира Ганди во Шутка ќе добијат атмосферска канализација

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски и градоначалникот на Општина Шуто Оризари, Елвис Бајрам, денеска извршија увид во градежните работи на новата атмосферска канализација што се...