Димитриевски: Периодот од 2021-2025 за Куманово ќе биде период на ренесанса и градба

Независниот кандидат за градоначалник на иницијативата „За Наше Куманово“ Максим Димитриевски, од изборната Конвенција вечерва  најави дека периодот 2021-2025 година ќе биде период на ренесанса и...