АХВ се оградува од постапката на инспекторот од ПЕ во Берово-сточарот Мачевски вели изведувал стар обичај не го мачел јагнето

Агенцијата за храна и ветеринарство преку соопштение ја осудува и се оградува од постапката на инспекторот од подрачната единица на АХВ во Берово, во снимката која...