И по два дена, причината за смртта на загинатите останува мистерија

НОВА дознава дека четири тимови во Институтот за судска медицина се подготвени за работа и чекаат инструкции од Кризниот штаб. Но, досега никој од оваа институција не побарал да се вклучи во делот на утврдување на причините на смртта на починатите.