Нов „пад“ на „Инстаграм“

Една од најпопуларните социјални мрежи „Инстаграм“ вечерва има проблеми со функцијата. Од компанијата потврдија дека некои корисници имаат проблеми до пристап на апликациите. Дел од корисниците...