Скопје и Софија влегуваат во период на интензивирање на контактите за изнаоѓање решение во интерес на двете страни

– Следува период на интензивирање на контактите меѓу Скопје и Софија до одржувањето на клучните состаноци на ЕУ во декември, преку постојните форми на одржување состаноци,...