Заев: Влез во НАТО со ФИРОМ не е возможно

Премиерот во интервјуто за МИА истакнува дека македонските црвени линии се „достоинството и идентитетот“ и од она што го знае од досегашниот процес на разговорите со Грција, вели дека има целосно право да биде оптимист